Rólunk

Célunk

Magas minőség
Valós megtérülés

Közös célok és közös értékek mentén köteleztük el magunkat arra, hogy a számviteli terület és a humán erőforrás gazdálkodás összehangolásával „okos” megoldásokat, tanácsokat nyújtsunk partnereink számára, elsősorban kis- és középvállalkozások részére.

Számunkra az „okos” ötlet olyan magas minőségi szolgáltatást jelent, amely valós és látható befektetési megtérüléssel jár, legyen szó vállalkozásfejlesztésről, üzletnövekedésről, pénzügyi hatékonyság növelésről, költség monitorozásról vagy akár a nehezebben számokba foglalható belső csapatfelépítésről.

Így segtjük vállalkozását

Digitális megoldások
Naprakész szolgáltatás

Munkánk során a legmodernebb informatikai és digitális megoldásokat alkalmazzuk (revolution.hu, kulcs-soft.hu), melyek lehetővé teszik a megbízható, naprakész és világszínvonalú szolgáltatások biztosítását, mely a gyorsan változó gazdasági körülmények között elengedhetetlen. Kiemelkedő képességű hazai szakemberek közreműködésével biztosítjuk ügyfeleink megelégedését.

Szolgáltatásaink magukban foglalják a teljeskörű pénzügyi és számviteli feladatok ellátását, valamint a humán erőforrás rendszerek kialakítását és működtetését. Ezek a szolgáltatások az emberi, számítástechnikai és kommunikációs erőforrások egységes, összehangolt felhasználását biztosítják.

0 db

adóbírság

20+

év tapasztalat

200+

elégedett ügyfél

100%

országos szolgáltatás

Vállalható Üzleti Szereplők vagyunk!

Cégünk magáénak vallja a Vállalható Üzleti Szereplők Manifesztójában megfogalmazott elveket. Ez a nyilatkozat az etikus üzleti magatartás alapelveit tartalmazza, melyek közé tartozik az értékalapú működés, a hosszabb távon történő gondolkodás, de ugyanilyen fontos az innováció és fenntarthatóság támogatása, valamint az együttműködés, a tanulás és fejlődés fontossága.

Tekintse meg a nyilatkozatot!

Válasszon minket

3 ok, amiért érdemes ránk bíznia céges pénzügyeit

Ügyféleink az elsők

Célunk a rendszeres kapcsolattartás Ügyfeleinkkel, hogy igényeikre és elvárásaikra azonnal maximális körültekintéssel adjunk szakmai megoldásokat, ezzel is elősegítve a hosszú távú sikerek elérésért.

Megoldásokat szállítunk

Csapatunk minőségközpontú koncepciót követ, proaktívan keresi a konstruktív és személyre szabott javaslatokat, mindezt összehangoltan teszi a munka hatékonyságának növelésével.

Egyedi és vállalat specifikus folyamatok

Elsődleges lépés Ügyfeleink üzleti folyamatainak és iparágának megértése, mely elősegíti és támogatja a specifikusabb, célzottabb üzleti tanácsok összeállítását.

Csapatunk

Munkatársaink,

akikkel pénzügyi sikerét segítjük

Bölönyi Viktor

alapító tulajdonos, ügyvezető

Szentirmainé Szalay Edit

főkönyvelő

Spur Beáta

könyvelő

Számunkra a Conselho csapata által nyújtott szolgáltatások legnagyobb értéke az ügyfélközpontúság volt. Proaktív megközelítésükkel tökéletesen átlátták és megértették cégünk egyedi helyzetét, céljait és kockázattűrő képességét. Ezen alapok mentén kaptunk egy személyre szabott, átgondolt szakmai stratégiát. A Conselho szakértőivel egy erős, bizalmi kapcsolat alakult ki, mely meghatározó alapja a jövőbeni, hosszú távú kapcsolatunknak.

Károly

Élelmiszeripar

Teljesen egyedi problémával fordultunk a Conselho csapatához. Miután felmérték és megértették a helyzetünket és a problémánkat, a cégünkre szabott tervben többféle megoldást dolgoztak ki. Az adott megoldás hatékonyságát rendszeres időközönként monitorozták, értékelték és szükség esetén módosításokat tettek. A projekt alatt folyamatos volt a kommunikáció és a kapcsolattartás köztünk.

Nelli

Nagykereskedelem

Cégünk esetében fontos volt, hogy a tanácsadó mélyrehatóan ismerje az iparágunkat, amiben működünk, beleértve a piaci trendeket, szabályozási környezetet és versenytársak tevékenységét. Esetünket megkönnyítette, hogy a Conselho szakértői a pénzügyi szemléletük alapjait a legmodernebb digitalizációs megoldásokra építették. Nemcsak tanácsadóként segítették munkánkat, hanem edukációs, mentori szerepet is betöltöttek cégünk életében.

Zoltán

Gyártás