Pénzügyi és számviteli szolgáltatások

Fókuszáljon az üzletre
szakértő csapatunk segítségével!

Amit nyújtunk

Teljeskörű szolgáltatás jogszabályi megfelelőséggel.

A külsős számviteli és adótanácsadási szolgáltatások igénybevételével költséget takaríthat meg, mivel nem szükséges teljes munkaidős alkalmazottakat foglalkoztatnia, és az infrastruktúra költségei is csökkennek.

Szakértőink naprakész tudása garantálja a jogszabályi megfelelést és az átlátható pénzügyi helyzetet. Ezzel időt szabadíthat fel, hogy a fő üzleti tevékenységeire koncentrálhasson, növelve vállalkozása hatékonyságát és versenyképességét.

Ajánlatot kérek

0 db

adóbírság

20+

év tapasztalat

200+

elégedett ügyfél

100%

országos szolgáltatás

Számunkra a Conselho csapata által nyújtott szolgáltatások legnagyobb értéke az ügyfélközpontúság volt. Proaktív megközelítésükkel tökéletesen átlátták és megértették cégünk egyedi helyzetét, céljait és kockázattűrő képességét. Ezen alapok mentén kaptunk egy személyre szabott, átgondolt szakmai stratégiát. A Conselho szakértőivel egy erős, bizalmi kapcsolat alakult ki, mely meghatározó alapja a jövőbeni, hosszú távú kapcsolatunknak.

Károly

Élelmiszeripar

Teljesen egyedi problémával fordultunk a Conselho csapatához. Miután felmérték és megértették a helyzetünket és a problémánkat, a cégünkre szabott tervben többféle megoldást dolgoztak ki. Az adott megoldás hatékonyságát rendszeres időközönként monitorozták, értékelték és szükség esetén módosításokat tettek. A projekt alatt folyamatos volt a kommunikáció és a kapcsolattartás köztünk.

Nelli

Nagykereskedelem

Cégünk esetében fontos volt, hogy a tanácsadó mélyrehatóan ismerje az iparágunkat, amiben működünk, beleértve a piaci trendeket, szabályozási környezetet és versenytársak tevékenységét. Esetünket megkönnyítette, hogy a Conselho szakértői a pénzügyi szemléletük alapjait a legmodernebb digitalizációs megoldásokra építették. Nemcsak tanácsadóként segítették munkánkat, hanem edukációs, mentori szerepet is betöltöttek cégünk életében.

Zoltán

Gyártás

Ismerje meg
pénzügyi és számviteli szolgáltatásunk részleteit