Folyamatmenedzsment és kontrolling

Teljeskörű folyamatmenedzsment
kis- és középvállalatok részére

Amit nyújtunk

Folyamatok optimalizálása kockázatok csökkentése

A folyamatmenedzsment szolgáltatásunk a vállalati folyamatok hatékony irányítására és optimalizálására összpontosít, elősegítve a folyamatos javulást és az üzleti célok elérését.

A kontrolling a pénzügyi és működési adatok elemzésével segíti a vezetést a jövőbeni stratégiai tervek elérésében és döntéshozatali információkkal látja el a menedzsmentet. A folyamatmenedzsment és kontrolling együttműködése lehetővé teszi a vállalati erőforrások hatékonyabb felhasználását, a kockázatok csökkentését és a stratégiai döntések megalapozását.

Mindezen tényezők elősegítik a vállalatok versenyképességének és piaci pozíciójának erősítését.

Ajánlatot kérek

0 db

adóbírság

20+

év tapasztalat

200+

elégedett ügyfél

100%

országos szolgáltatás

Számunkra a Conselho csapata által nyújtott szolgáltatások legnagyobb értéke az ügyfélközpontúság volt. Proaktív megközelítésükkel tökéletesen átlátták és megértették cégünk egyedi helyzetét, céljait és kockázattűrő képességét. Ezen alapok mentén kaptunk egy személyre szabott, átgondolt szakmai stratégiát. A Conselho szakértőivel egy erős, bizalmi kapcsolat alakult ki, mely meghatározó alapja a jövőbeni, hosszú távú kapcsolatunknak.

Károly

Élelmiszeripar

Teljesen egyedi problémával fordultunk a Conselho csapatához. Miután felmérték és megértették a helyzetünket és a problémánkat, a cégünkre szabott tervben többféle megoldást dolgoztak ki. Az adott megoldás hatékonyságát rendszeres időközönként monitorozták, értékelték és szükség esetén módosításokat tettek. A projekt alatt folyamatos volt a kommunikáció és a kapcsolattartás köztünk.

Nelli

Nagykereskedelem

Cégünk esetében fontos volt, hogy a tanácsadó mélyrehatóan ismerje az iparágunkat, amiben működünk, beleértve a piaci trendeket, szabályozási környezetet és versenytársak tevékenységét. Esetünket megkönnyítette, hogy a Conselho szakértői a pénzügyi szemléletük alapjait a legmodernebb digitalizációs megoldásokra építették. Nemcsak tanácsadóként segítették munkánkat, hanem edukációs, mentori szerepet is betöltöttek cégünk életében.

Zoltán

Gyártás

Ismerje meg
folyamatmenedzsment és kontrolling szolgáltatásaink részleteit