Kontrolling és Folyamatmenedzsment

Kontrolling és Folyamatmenedzsment

A mai gyorsan változó üzleti világban nem elég, hogy csak reagálni tudjunk a kihívásokra, de sokszor a kezdeményezőkészség is szükségeltetik hozzá.

Folyamatmenedzsment szolgáltatásunk keretében vállaljuk a vállalati back office folyamatok és a szervezet állandó hozzáillesztését a vevői igényekhez és a tágabb értelemben vett környezeti elvárásokhoz.

Ennek keretén belül a Megbízónk igényei szerint:

  • A szervezeten belüli szűk keresztmetszetek feltárását követően a folyamat átalakításokat a Megbízóval közösen egyeztetve végrehatjuk.
  • Ezt követően a vállalati back office folyamatok irányítását szakképzett munkatársaink segítéségével hajtjuk végre.
  • Biztosítjuk a back office folyamatok átláthatóságát.

Kontrolling szolgáltatásunk keretében a megbízó információ-igényei alapján elkészítjük a leányvállalat számlarendjét, számviteli politikáját, biztosítva azt, hogy a könyvelés megfeleljen mind a magyar előírásoknak, mind az anyacég igényeinek.

Szolgáltatásaink:

  • Igény esetén segítünk a megfelelő VIR/ könyvelési program kiválasztásában, illetve könyvelési szolgáltatás igénybevétele esetén működtetjük a kialakított rendszert.
  • Vállaljuk a vállalkozás vezetői / tulajdonosi igényei alapján a vezetői információs rendszer működtetését, a tervezési és ellenőrzési rendszerrel együtt.
  • A vezetéssel közösen meghatározzuk azokat a mutatószámokat, amelyek a vállalkozás működését jellemzően képesek leírni és minden vezetési szint részére meghatározzuk a nyújtott / kapott információk körét, határidejét, részletezettségét.
  • Az így kialakított rendszert a számlarenden, számviteli politikán és belső képzéseken keresztül ültetjük át a gyakorlatba.
Tudunk segíteni?

Lépjen kapcsolatba velünk, visszahívjuk!

ÜGYVITELI
SZOLGÁLTATÁSOK

VÁLLALATI
PÉNZÜGY