Célunk

Közös célok és közös értékek mentén köteleztük el magunkat arra, hogy a számviteli terület és a humán erőforrás gazdálkodás összehangolásával „okos” megoldásokat, tanácsokat nyújtsunk partnereink számára, magánemberektől a kis és közepes vállalkozásokig.

Számunkra az „okos” ötlet olyan magas minőségi szolgáltatást jelent, amely valós és látható befektetési megtérüléssel jár, legyen szó vállalkozásfejlesztésről, üzletnövekedésről, pénzügyi hatékonyság növelésről, költség monitorozásról vagy akár a nehezebben számokba foglalható belső csapatfelépítésről.

A CONSELHO csapata a minőség mellett kötelezte el magát, amelyet több érték alapján határozunk meg.

Ügyfélközpontú szemlélet

Közvetlenül és rendszeresen tartjuk a kapcsolatot Önnel és munkatársaival, hogy azonnal és hatékonyan kielégítsük a felmerülő igényeket.

Megoldás orientáltság

Csapatunk minőségközpontú koncepciót követ, ezzel párhuzamosan törekszik a munka hatékonyságának növelésére, kreatív javaslatok és megoldások kidolgozására.

Egyedi és vállalat
specifikus megközelítés

Az Ön cége üzleti folyamatainak és iparágának megértése, amely specifikusabb, célzottabb üzleti tanácsok összeállítására ad lehetőséget.

Egyensúly

Csapatunk abban hisz, hogy a vezetők szemléletében és döntéseiben a stratégiai, pénzügyi és humán elveknek egyformán hangsúlyosnak kell lenniük ahhoz, hogy a legtöbbet hozzák ki a szervezetből. Mi ezt az egyensúlyt szeretnénk erősíteni.

Munkánk során a modern kor technikai lehetőségeit alkalmazzuk (www.revolution.huwww.kulcs-szoft.hu), amelyek lehetővé teszik a megbízható, naprakész és világszínvonalú szolgáltatás biztosítását, amely a gyorsan változó gazdasági körülmények között elengedhetetlen. Kiemelkedő képességű hazai szakemberek közreműködésével biztosítjuk ügyfeleinek megelégedését.

Szolgáltatásaink kiterjednek a teljes körű pénzügyi, számviteli feladatok elvégzésére és humán erőforrás rendszerek kialakítására, működtetésére, amelyek tartalmazzák az emberi, számítástechnikai és kommunikációs erőforrások egységes, összehangolt felhasználását.